Groothandel in mondkapjes

Groothandel in mondkapjes

Wilt u het voltallige personeel van uw bedrijf de beschikking geven tot voldoende mondkapjes? Wij bieden staffelkortingen in grote aantallen, u kunt de prijzen onderaan de pagina bekijken en de mondkapjes gelijk bestellen. De levertijd is 2-3 dagen!

Door gebruik te maken van onze staffelkortingen

 

  • Beschermt u het personeel en voorkomt u dat uw voorraad opraakt
  • Geeft u uw medewerkers een veilig gevoel
  • Maakt u het voor u personeel eenvoudig te voldoen aan de eis van de overheid om mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer

 

Mondkapjes-specialist biedt staffelkortingen aan voor de IIR/2R mondkapjes en de FFP2/KN95 mondkapjes.

 

2R / IIR mondkapjes

 

De 2R / IIR mondkapjes zijn chirurgische mondneusmaskers die de omgeving van de drager beschermen tegen de door hem uitgeademde lucht.

Een medewerker die besmet is met het coronavirus voorkomt met het dragen van dit masker dus dat hij andere collega’s besmet.
Het masker voldoet aan de Europese Standaard EN 14683:2005 en filtert de druppels die vrijkomen bij uitademen, praten, hoesten en niezen.

 

FFP2 / KN95 mondkapjes

 

Een FFP2 masker filtert de ingeademde lucht en biedt de drager zelfbescherming. Medewerkers die dit masker dragen zijn dus beter beschermd tegen het oplopen van COVID-19/het coronavirus.

KN95 is een Chinese standaard die de kwaliteit van het materiaal van de mondkapjes aangeeft. Mondkapjes die voldoen aan deze norm hebben een filtratie 95% of meer bij deeltjes die groter zijn dan 0,3 micron. Internationaal wordt de KN95 certificering erkend als de gelijkwaardige variant van de hierboven beschreven FFP2 norm.

De voordelen van Mondkapjes-specialist.nl

 

  • Wij houden CE gecertificeerde type 2R en de KN95 mondkapjes in grote aantallen in ons eigen magazijn op voorraad, zodat we direct uit voorraad kunnen leveren.
  • Wij leveren de mondkapjes met alle benodigde certificaten en testrapporten.
  • Leveringen worden uitgevoerd door onze externe transporteur of bestellingen kunnen (op afspraak) bij ons magazijn opgehaald worden.