Wij zijn Mondkapjes specialist

Uw specialist in niet-medische mondkapjes

Tijdens onze 47 jaar ervaring als Verre Oosten importeur in promotionele artikelen,  hebben wij al ruim 16 jaar een relatie met een Chinese fabrikanten die gespecialiseerd is in het maken van PP (polypropyleen) Non Woven materiaal en producten welke hiervan vervaardigd worden, een product waarin zei o.a. gespecialiseerd zijn betreft mondkapjes.

Begin februari werd de fabriek door de Chinese overheid verplicht om uitsluitend mondkapjes voor de overheid te produceren. Door de grote capaciteit van de fabriek en de stabilisatie van het COVID-19 (Coronavirus) kreeg de fabriek na enkele weken de ruimte om naast de grote mega order van de Chinese overheid ook mondkapjes voor ons te produceren.

Doordat we op dat moment in Nederland door de uitbraak van COVID-19 ook een vraag naar mondkapjes ontstond, zijn wij de mondkapjes via deze website gaan aanbieden. 

Wij kunnen op dit moment direct uit voorraad twee verschillende mondkapjes leveren, de KN95/FFP2 Mondkapjes en Chirurgische Mondkapjes type IIR. 

Wij leveren dagelijks uit voorraad aan apotheken, zorginstellingen, huisartsenposten, kappers, fysiotherapeuten maar wij helpen ook graag particulieren.

  • Bestellingen onder de 2.000 stuks kunnen direct online geplaatst worden in de webshop.
  • Indien u geïnteresseerd bent in grotere aantallen kunt u contact opnemen middels het offerte formulier, of direct een van onze accountmanagers spreken via telefoonnummer  +31 (0)20 – 2441998
  • Voor speciale prijzen t.b.v. de medische sector vragen wij contact op te nemen via info@mondkapjes-specialist.nl

Onze klantenservice staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Kingma  Trading B.V.

Raasdorperweg 26
1175 KW Lijnden – NL
Tel: +31(0)20 – 2441998 whatsapp

E-mail: info@mondkapjes-specialist.nl
Web: www.mondkapjes-specialist.nl

KVK 60502045
BTW NL8539.38.714.B01

IBAN NL06ABNA0591867583
BIC ABNANL2A

Algemene Voorwaarden

Privacy Policy